1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Wentelteefjes
  5. Wentelteefjes

Wentelteefjes

Door: marjaerich

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 09-01-2010

Ingrediënten 4 personen


eieren
2 eetlepels boter
40 g. suiker
3 dl. melk
geraspte citroenschil
8 sneetjes oud witbrood zonder korst
kaneelsuiker (1/2 theelepel kaneelpoeder + 6 eetlepels suiker)


Verder heb je nodig


Koekenpan
beslagkom


Oudbrood een nieuw leven

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Klop de eieren, suiker, melk en citroenrasp goed door elkaar. Laat de sneetjes brood even weken in het eimengsel.
Laat de sneetjes daarna even uitlekken en bak ze in roomboter aan beide kanten goudbruin. Leg de wentelteefjes op keukenpapier en bestrooi ze met kaneelsuiker.

Serveertip

Serveer de wentelteefjes zo warm mogelijk.

Bron

Erika Laleman



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjaerich
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top