Varkensfiletrollade

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.

Snelle en lekkere pittige varkensrollade

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 Varkensfiletrollade (750 g - 1 kg)
1 beker creme fraiche (200 ml)
1 bakje platte peterselie (15 g) fijngesneden
2 tenen knoflook, geperst
2 el grove mosterd
50 g paneermeel
4 el olijfolie
keukentouw
braadslee
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 C
Laat de rollade op kamertemp komen, verwijder netje, bestrooi met peper en zout. Rollade stevig opbinden met keukentouw.
Meng de creme fraiche met de peterselie, de knoflook, de mosterd en het paneermeel. Voeg naar smaak peper en zout toe. Bestrijk de bovenkant van de rollade met dit mengsel.

Bereidingswijze

Schenk de olie in de braadslee en leg de rollade erin. Bak de rollade 40 - 50 min (afh. van gewicht). Neem de rollade uit de oven, bedek met aluminiumfolie en laat nog 10 min. rusten

Bron

Allerhande

Serveertip

Snij de rollade in plakken tussen het touw in.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

zoomoord avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten