Indonesische Kipwrap

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Indonesische Kipwrap

    Indonesische Kipwrap

    Indonesische Kipwrap

Heerlijke wrap met kip

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
* 4 kant en klare tortillias
* 350 gram kipfilet
* 4 tenen knoflook, uitgeperst
* 80 gram bloem
* 1 kleine ui
* 2 eetl. sambal oelek
* 5 eetl. ketjap manis
* 1 eetl. azijn
* 1 eetl. bruine suiker
* 100 gram tauge
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 356,56 kcal
Koolhydraten 48,96 g
Eiwitten 28,35 g
Vetten 4,15 g

Bereidingswijze

Snijd de kipfilet in smalle reepjes en doe deze in een kom. Met 1 teen knoflook en de bloem door de kip. Bak de kipfilet in een pan met olie goudbruin. Laat de kipfilet uitlekken op keukenpapier. Bak in dezelfde pan de ui glazig. Voeg de overige knoflook toe samen met de sambal, ketjap, bruine suiker en azijn. Breng dit geheel aan de kook en voeg dan de tauge toe. Laat het geheel nog 2 minuten sudderen. Roer de kip er door en draai het vuur uit. Warm de tortillias op volgens de verpakking. Beleg de tortillias met het kipmengsel. Eet smakelijk

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

moniek89 avatar

Doorsturen

Home Recepten