Schouderkarbonade met honing en chilipeper

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 06-01-2010

Karbonade anders.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
=4 Schouderkarbonades,
=1 eetl.Ketjap manis,
=2 eetl.honing,
=1 tl.chilipepervlokken
=1 el citroensap = 1 el.
olie.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Braadpan

Voorbereiding

Maak een sausje van ketjap,
honing,chilipeper,citroen-
sap en olie en wentel de
karbonades erin rond.
Laat zo een uurtje staan en
keer het vlees af en toe.

Bereidingswijze

1.Verwarm de koeken/braad
pan en bak de karbonades
met al het vocht op een
middelhoog vuur om en om
bruin
Voeg een paar lepels
water toe en laat het
vlees in ca. 15 a 20 min.
op zacht vuur sudderen.
Lekker met rijst.

Bron

©

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten