easy beef in reepjes

  • Argentijns, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 29-04-1999

Overheerlijke oosters getinte combi met reepjes Argentijnse biefstuk

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
4 ons Argentijnse biefstuk, tauge, bakje kleine champignons, teentje knoflook, ui, rode paprika, verder als garnering sla en bijvoorbeeld aardappelballetjes (maar rijst kan ook)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Je hebt geen bijzondere dingen nodig

Voorbereiding

Bief in reepjes snijden en kruiden (goed laten intrekken). Ui in klein stukjes snijden. Champignons halveren en paprika in blokjes snijden (eerst blancheren is het lekkerst)

Bereidingswijze

Snijdt de biefstuk in smalle reepjes en doe er naar eigen smaak kruiden bij (dan even laten intrekken). Fruit een uitje in de wok of koekenpan met de kleine champignons (gehalveerd). Knoflook toevoegen. Als dit licht gebakken is voeg je de tauge en daarna de biefstuk toe (niet te lang bakken, het zijn maar dunne reepjes). Tot slot meng je de paprikablokjes er door heen.

Eet smakelijk!

Serveertip

Aardappelballetjes uit de oven (minder vet!!) en uiteraard een heerlijke salade met tomaat en komkommer.

Laatste reacties

joostdevos avatar
joostdevos 14-06-2000

kut

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten