1. Home
  2. Recepten
  3. Dadel-Hazelnootrepen

Dadel-Hazelnootrepen

  •  , Tussendoortje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-01-2010

Ingrediënten


  • 2 eieren
  • 175 gr. ruwe rietsuiker
  • 75 gr. zelfrijzend bakmeel
  • 50 gr. All-Bran (ontbijtgranen
  • 3 el.gehakte hazelnoten
  • 100 gr. dadels zonder pit,kleingesneden


Verder heb je nodig


Bakvorm van 28x18 cm.
Bakpapier


Verrukkelijk en o zo gemakkelijk om te maken!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden
Bekleed de bakvorm met bakpapier en vet dat licht in met boter/margarine

Bereidingswijze

Klop in een grote mengkom de eieren en suiker licht en romig
Roer de resterende ingredienten erdoor en meng alles goed
Schenk het mengsel in de vorm en strijk het glad
Zet het 25-30 min. in de oven
Neem het gebak uit de oven, laat het in de vorm afkoelen en snijd het in repen

Serveertip

Bewaar de repen in een goed afsluitbare trommel

Bron

Tana Ramsey`s familiekeuken



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van raadhuis30


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van raadhuis30
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top