1. Home
  2. Recepten
  3. exotisch vishapje

exotisch vishapje

  •  , Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 02-01-2010

Ingrediënten


250 gr pangasius filet
3 eetlepels bloem
1 ei
4 eetlepels gemael kokos
6 eetlepels mayonaise
1 eetlepel kerriepoeder
1 mespunt cayennepeper
3 eetlepels olijfolie



Een lekker lepelhapje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de vis in hapklare stukken en dep goed droog.
Doe de bloem in een bord en voeg wat zout en peper toe.
Klop het ei los in een ander bord en doe het kokosrapsel in een derde bord.
Haal de stukjes vis door de bloem daarna door het ei en ten slotte door het kokos. Zet koel weg.

Bereidingswijze

Meng de mayonaise met kerriepoeder en cayennepeper.
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de stukjes vis aan alle kanten goudbruin.
doe wat kerriemayonaisse in een amuse schaaltje en leg de gebakken vis op.
Versier met een takje koriander en serveer warm.

Bron

Reclamegids van colruyt



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geudens


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geudens
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top