1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Amuse: Warme geitenkaas bolletjes met honing en truffel

Amuse: Warme geitenkaas bolletjes met honing en truffel

Door: matt_botden

  • Frans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-12-2009

Ingrediënten 4 personen


100 gram pure geitenkaas
1 el honing
1 el truffel tapenade (Albert Hein of delicatesse winkel)
versgemalen peper en zout
wit stokbrood
een paar blaadjes veldsla voor de garnering


Verder heb je nodig


Oven


Ontdek meer:

Voorbereiding

Roer de geitenkaas glad in een kom samen met de honing en truffel tapenade. Breng op smaak met peper en zout.
Dek het kommetje af met plastic folie en laat de smaken een nachtje intrekken in de koelkast.

Bereidingswijze

Snij 8 schijfjes stokbrood en bak deze goudbruin in een voorverwarmde oven op 200 °C.
Doe het bereide geitenkaasmengsel in een slagroom spuit of zak en doe er een ruime trechter op. Spuit de geitenkaas op de toastjes en zet deze nog even terug in de oven.
Leg op 8 schaaltjes / bordjes enkele blaadjes veldsla en leg de stokbrood met geitenkaas erop.

Serveertip

Garneer het schaaltje eventueel met wat sherry truffel saus (decoratiesaus van AH).

Bron

Deels internet, zelf bewerkt



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van matt_botden
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top