Pittige capucijnerschotel met rookworst

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 30-12-2009
  • Pittige capucijnerschotel met rookworst

    Pittige capucijnerschotel met rookworst

    Pittige capucijnerschotel met rookworst

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 uien
boter, margarine of olijfolie
2 teentjes knoflook
150 gr. champignons
1 l. blik jonge capucijners
1 rookworst
1-2 tl. sambal
1 blikje tomatenpuree
1/2 bekertje zure room
stokbrood
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 704,57 kcal
Koolhydraten 75,62 g
Eiwitten 32,41 g
Vetten 26,89 g

Bereidingswijze

De uien snipperen en in wat boter fruiten. De champignons in vieren snijden en meebakken.
De knoflookteentjes erboven uitknijpen.
De capucijners in een zeef schoonspoelen. De rookworst in plakjes snijden. Zure room, sambal en tomatenpuree mengen en alles bij de uien roeren. Goed doorwarmen. Het stokbrood 2-3 min. in een zeer hete oven 225*C. schuiven en erbij serveren.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

berendg avatar
berendg 13-12-2012

Vanavond gegeten snel klaar en lekkerrrr groetjes Berend

margjef avatar
margjef 07-03-2010

We hebben deze schotel afgelopen vrijdag gegeten. Hij was heerlijk! Ik maak hem zeker vaker! Gr, Margje

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten