1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Spaanse keuken
  5. churros

churros

Door: marya1

  • Spaans, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-12-2009

Ingrediënten


2,5dl water/5 eetl.zonnebloem olie 1/2 theel.zout/200gr.bloem/poedersuiker/kaneelpoeder /olie om te bakken


Verder heb je nodig


Spuitzak/pan met olie om te bakken

churros
churros

Ze zijn heerlijk heeft iets weg van smoutebollen

Ontdek meer:

Voorbereiding

Breng het water met zout en de zonnebloem olie aan de kook voeg de bloem in een keer er bij en roer met een houten lepel tot een gladde stevige massa ,laat het deeg iets afkoelen en doe het in de spuitzak.maak de olie warm,,ongeveer 3cm.olie in de pan,,

Bereidingswijze

Spuit 3a4 slierten in de olie,,ze zetten nog wat uit,,en bak ze goudbruin en keer ze voorzichtig om

Serveertip

Laat ze uitlekken op keukenpapier en bestrooi ze rijkelijk met poedersuiken en wat kaneelpoeder,en serveer ze warm

Bron

Boekje van de spar be.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marya1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top