Appelflap.

  • 0-10 min.
  • Appelflap.

    Appelflap.

    Appelflap.

Appelflappen op mijn manier.
2 Flesjes bier vermengen met bloem tot sausdikte. Scheutje slaolie en iets zout erdoor. Gewoon op gevoel moet je dit doen. Dus als een dikke saus.
Goudrenetten schillen en het klokhuis verwijderen. In schijven snijden bestrooien met ruim suiker en kaneel en goed in laten trekken. Door het bierbeslag halen en dan bakken. Dit kun je heel goed als laatste bakken als je klaar bent met de oliebollen in dezelfde olie, scheelt ook weer een pan. Enkele minuten bakken uit laten lekken en bestrooien met poedersuiker. Lekker eten.

Deel dit recept

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

andries3 avatar
andries3

Doorsturen

Home Recepten