Vijgen met port en geitenkaas

  • Internationaal, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 27-12-2009
  • Vijgen met port en geitenkaas

    Vijgen met port en geitenkaas

    Vijgen met port en geitenkaas

Lekker fris hapje ook te gebruiken als amuse

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 verse vijgen
rode port(ruby)
verse geitenkaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
grill

Voorbereiding

was de vijgen
verwijder steeltje en snijd de vijg in vieren, maar niet helemaal door
vouw open en besprenkel met een beetje port
beleg met een stukje geitenkaas

Bereidingswijze

zet de vijgen 3 min. onder een hete grill

Bron

Alles is al bedacht

Serveertip

ipv.port kun je ook balsamico-crème gebruiken

Laatste reacties

stiny26 avatar
stiny26 27-12-2009

Hoi Korrie Een leuk en makkelijk recept. Neem het mee bedankt. Groetjes Micky

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten