1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indiase keuken
  5. Curry
  6. Curry van rundvlees

Curry van rundvlees

Door: elles1970

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-12-2009

Ingrediënten 4 personen


4 el becel vloeibaar, 500gr. magere runderlappen, 1,5 el milde Indias currypasta (Patak te koop bij supermarkt), 2 uien, 2 tenen knoflook, 250 ml pittige vleesbouillon, 2 el bloem, 2 dl volle yoghurt, 500 gr. groente naar keus (broccoli of boontjes bijv.)


Verder heb je nodig


Grote braadpan, vleesmes, garde


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vlees in blokjes snijden

Bereidingswijze

Vlees in 5 min rondom bruin bakken. Currypasta, ui, knoflook erdoor en nog 2 min meebakken. Bouillon toevoegen, bloem door de yoghurt roeren en ook toevoegen aan het vlees. Al roerende aan de kook brengen en met het deksel schuin op de pan in ca. 3 uur zachtjes gaar stoven. Groente beetgaar koken en 5 min. mee laten koken.

Serveertip

Lekker met basmatirijst en broccoli of spercieboontjes en komkommersalade



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van elles1970
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top