1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Royal Mango Pudding

Royal Mango Pudding

Door: postman

  • Nederlands, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-04-1999

Ingrediënten 5 personen


2 rijpe mango's
900 gram franse kwark
8 gelatineblaadjes
50 gr suiker
2 zakjes vanillesuiker

ter garnering; slagroom en choco- decoreerblaadjes.


Verder heb je nodig


Glazen cakevorm, staafmixer


Voor koninginnedag dus. bereidingstijd is zonder wachttijd.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Cakevorm omspoelen met heet water.

Bereidingswijze

Mango's schillen, ontpitten en het vruchtvlees in een pan doen. Pureren, suiker toevoegen, en erdoor roeren. Week ge gelatineblaadjes, verwarm de mangomousse en los de gelatine erin op. Zodra de gelei is opgelost: gas uit en kwark toevoegen. Roeren met garde tot een egale creme. In cakevorm gieten. Koelen. ( het liefst een nacht, minstens 4 uur) Om te decoreren: pudding voorzichtig storten op een schaal, en afwerken met toefjes slagroom en chocoblaadjes.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van postman
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top