Rundvlees in zwarte pepersaus (heijiaoniurou)

  • Chinees, Tussengerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-12-2009
  • Rundvlees in zwarte pepersaus (heijiaoniurou)

    Rundvlees in zwarte pepersaus (heijiaoniurou)

    Rundvlees in zwarte pepersaus (heijiaoniurou)

Deel dit recept

Ingrediënten
bieflappen (biefstuk)
zwarte pepersaus (AMOY)
ui
paprika (3 kleuren)
maïzena
azijn
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Snij de paprika, ui en het rundvlees in reepjes.
2. Haal reepjes rundvlees door maïzena en klein beetje azijn, waardoor het vlees wat zachter wordt.
3. Doe ruim olie in een pan en bak de vleesreepjes hierin.
4. Als de vlees gaar is roer je de zwarte pepersaus erdoor.
5. Als laaste voeg je alle groente toe en bak het nog een minuutje door tot gaar maar nog wel krokant.

Bron

Wokkok Shasa Liu

Serveertip

Zien ook mijn artikel Wokkok 30 Augustus 2009

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

estherbakermans avatar
estherbakermans 14-02-2013

ziet er goed uit deon ik neem em mee gr esther

kristelo avatar
kristelo 28-07-2011

lijkt me erg lekker. Ik ga het binnenkort maken. groetjes, Kristel

san8888 avatar
san8888 06-01-2010

Nou, ik heb het gemaakt hoor! In één woord heerlijk! Ik heb ook nog wat peultjes meegebakken. Ik ga het zeker vaker maken. Bedankt voor het recept!

san8888 avatar
san8888 10-12-2009

Beste Deon, dit lijkt mij een heerlijk recept! Ik ga het snel een keertje maken. Groetjes Sandra.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten