Ramen

  • Japans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1/2 l. dashi (toko), 2 lente-uitjes, 250 g. stevige witvis, 100g. peultjes, Japanse sojasaus, 1/2 zakje wakame (zeewier; toko), Japans 7 specerijenpoeder (toko), wasabi, 200 g. soba noedels (of udon)
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

lente-uitjes in stukjes snijden; noedels koken en afspoelen met koud water; vis in stukken snijden

Bereidingswijze

vis 3 minuten koken; dashi bereiden; wakame toevoegen; vis, peultjes en noedels toevoegen, weer aan de kook brengen; specerijenpoeder toevoegen; bestrooien met lente-uitjes

Bron

recepten website

Serveertip

serveren met wasabi en sojasaus apart

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

bruinsj avatar
bruinsj

Doorsturen

Home Recepten