Romige gnocchi met groene groente

  • Italiaans, Vegetarisch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 27-11-2009
  • Romige gnocchi met groene groente

    Romige gnocchi met groene groente

    Romige gnocchi met groene groente

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 pakken gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g)
2 pakken groene groentemix stoomgroente (diepvries, a 300 g)
1 pakje roomkaas met knoflook en kruiden (150 g)
1 zakje gemalen belegen kaas (150 g)
1/2 zakje verse peterselie (a 30 g)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereidingswijze

Ruim water aan de kook brengen. Grill voorverwarmen. Gnocchi koken tot ze boven komen drijven. Groente volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In pan roomkaas smelten. Gnocchi door roomkaas scheppen en groente erdoor roeren. Mengsel in ovenschaal overdoen en met kaas bestrooien. Schotel onder grill in 3-5 min. bruin laten kleuren. Peterselie fijnknippen en over schotel strooien. Lekker met tomatensalade en balsamicodressing.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten