Roergebakken shii-takes met paksoi
- Vegetarisch
- 10-20 min.
Ingrediënten 4 recipe.people
1 zak Chinese eiermie (250 g)3 bakjes shii-takes (a 100 g)
2 struiken paksoi
1 zak bosuitjes (3 stuks)
4 eetlepels zonnebloemolie
1 theelepel honing
3 eetlepels sojasaus (zout)
4 eetlepels geroosterde sesamzaadjes (zakje a 250 g)
Benodigdheden
wokBereidingswijze
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Shii-takes schoonvegen en halveren. Paksoi in repen snijden en wassen. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes snijden. In wok olie verhitten. Shii-takes ca. 2 minuten roerbakken. Paksoi toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Honing en sojasaus erbij schenken en nog 1 minuut verwarmen. Bestrooien met bosuitjes en sesamzaad. Serveren met mie. Lekker met empeng of cassave kroepoek.
Serveertip
Lekker met Pangasiusfilet