Roergebakken shii-takes met paksoi

  • Vegetarisch
  • 10-20 min.
  • Roergebakken shii-takes met paksoi

    Roergebakken shii-takes met paksoi

    Roergebakken shii-takes met paksoi

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 zak Chinese eiermie (250 g)
3 bakjes shii-takes (a 100 g)
2 struiken paksoi
1 zak bosuitjes (3 stuks)
4 eetlepels zonnebloemolie
1 theelepel honing
3 eetlepels sojasaus (zout)
4 eetlepels geroosterde sesamzaadjes (zakje a 250 g)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
wok

Bereidingswijze

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Shii-takes schoonvegen en halveren. Paksoi in repen snijden en wassen. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes snijden. In wok olie verhitten. Shii-takes ca. 2 minuten roerbakken. Paksoi toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Honing en sojasaus erbij schenken en nog 1 minuut verwarmen. Bestrooien met bosuitjes en sesamzaad. Serveren met mie. Lekker met empeng of cassave kroepoek.

Serveertip

Lekker met Pangasiusfilet

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kb14 avatar

Doorsturen

Home Recepten