1. Home
  2. Recepten
  3. Roergebakken shii-takes met paksoi

Roergebakken shii-takes met paksoi

Door: kb14

  •  , Vegetarisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-11-2009

Ingrediënten 4 personen


1 zak Chinese eiermie (250 g)
3 bakjes shii-takes (a 100 g)
2 struiken paksoi
1 zak bosuitjes (3 stuks)
4 eetlepels zonnebloemolie
1 theelepel honing
3 eetlepels sojasaus (zout)
4 eetlepels geroosterde sesamzaadjes (zakje a 250 g)


Verder heb je nodig


Wok

Roergebakken shii-takes met paksoi
Roergebakken shii-takes met paksoi

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Shii-takes schoonvegen en halveren. Paksoi in repen snijden en wassen. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes snijden. In wok olie verhitten. Shii-takes ca. 2 minuten roerbakken. Paksoi toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Honing en sojasaus erbij schenken en nog 1 minuut verwarmen. Bestrooien met bosuitjes en sesamzaad. Serveren met mie. Lekker met empeng of cassave kroepoek.

Serveertip

Lekker met Pangasiusfilet



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kb14
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top