PX bonbon

  • Banket
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 grote blanke sultana rozijnen
0,6 dl PX sherry
1/2 blaadje gelatine
zachte chocoladeroom
beetje groene theepoeder


Boodschappen bestellen
Benodigdheden

4 kleine bolglaasjes
plastic zakje om te spuiten

Bereidingswijze

De rozijnen even opkoken in 2 eetlepels PX sherry, deze laten afkoelen en tot gebruik in de PX laten staan. De gelei maken van de PX. In elk glaasje 2 gewelde rozijnen en tot ongeveer 3/4 afvullen met PX gelei. Het geheel in de koelkast laten opstijven. Wanneer het voldoende hard is, een toefje zachte chocoladeroom erop spuiten en garneren met een beetje groene theepoeder

Bron

Wie is de chef!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

m_e_weber avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten