Carpaccio van coquilles

  • Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 25-11-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
12 coquilles
1 citroen
6 el olijfolie
1 tl fleur de sel
0,5 bosje bieslook
6 el rode bessen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Spoel de coquilles schoon en dep ze droog met keukenpapier. Snijd de coquilles in 3 plakjes en verdeel ze over 4 borden. Borstel de citroen schoon en rasp de schil. Meng de citroenrasp met het sap van de citroen en de olijfolie. Verdeel de marinade over de coquilles en bestooi met fleur de sel en versgemalen zwarte peper. Knip de bieslook in stukjes en was de bessen. Strooi over de coquilles. Bedek de borden met plasticfolie en laat 30 minuten marineren in de koelkast. Serveer met geroosterd brood.

Bron

Wie is de chef!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten