Kerst- Geitenkaassalade met beenham en druiven.

  • Frans, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 23-11-2009
  • Kerst- Geitenkaassalade met beenham en druiven.

    Kerst- Geitenkaassalade met beenham en druiven.

    Kerst- Geitenkaassalade met beenham en druiven.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
50 gram ongezouten cashewnoten of walnoten
20 gram pijnboompitjes geroosterd
400 gram geitenkaas, in reepjes gesneden
250 gram beenham, in reepjes gesneden
200 gram pitloze witte druiven
VOOR DE DRESSING
3 el olijfolie
2 el rode vruchtenazijn of appelsap
1 el honing (even iets warm maken dat hij wat dunder is)
Versgemalen peper
Zout
½ appel of stuk komkommer, geschild en geraspt
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Rooster de noten in een droge hete koekenpan. Verdeel de sla over vier borden.
Schik daarop de geitenkaas, beenham en druiven.
Meng de ingrediënten voor de dressing en sprenkel deze over de salade.
Bestrooi het gerecht met de geroosterde noten.

Bron

Hoofdgerechten

Laatste reacties

pwiggers avatar
pwiggers 30-11-2009

Lijkt me een zalige salade en neem ik dus graag van je mee. Je hoort van het resultaat. Bedankt, Petra

pieter40 avatar
pieter40 23-11-2009

Geloof dat verzenden mislukt is,dus nogmaals ! Lijkt mij heel lekker.Wat voor sla gebruik jij hierbij ? Mij lijkt eikenbladsla,eventueel met wat rucola heel lekker. pieter40

pieter40 avatar
pieter40 23-11-2009

Lijkt mij heel lekker.Wat voor sla gebruik jij daarbij ? Ik denk dat eikebladsla,eventueel met wat rucola heel elkker hierbij is. pieter 40

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten