1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Remouladesaus

Remouladesaus

  • Frans, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-11-2009

Ingrediënten


- Augurkjes 5 st.
- Ui 1 st.
- Gemalen peper
- Dragon ┬Ż theelepel
- Kappertjes 2 theelepels
- Gehakte peterselie (gedroogd)
- Augurkvocht 1 eetlepel
- Mosterd (grove) 2 theelepels
- Mayonaise


Verder heb je nodig


- keukenmachine


Remouladesaus
Remouladesaus
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Augurk, ui, kappertjes en dragon fijnmalen in de keukenmachine.
Fijngemalen ingredi├źnten toevoegen aan de mayonaise.
Augurkvocht, peper, mosterd en peterselie toevoegen en het geheel mengen.

Serveertip

Lekker bij vis en/of friet.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van _theemuts_


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van _theemuts_
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top