1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Remouladesaus

Remouladesaus

Door: _theemuts_

  • Frans, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-11-2009

Ingrediënten


- Augurkjes 5 st.
- Ui 1 st.
- Gemalen peper
- Dragon ½ theelepel
- Kappertjes 2 theelepels
- Gehakte peterselie (gedroogd)
- Augurkvocht 1 eetlepel
- Mosterd (grove) 2 theelepels
- Mayonaise


Verder heb je nodig


- keukenmachine

Remouladesaus
Remouladesaus

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Augurk, ui, kappertjes en dragon fijnmalen in de keukenmachine.
Fijngemalen ingrediënten toevoegen aan de mayonaise.
Augurkvocht, peper, mosterd en peterselie toevoegen en het geheel mengen.

Serveertip

Lekker bij vis en/of friet.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van _theemuts_
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top