Romige aardappelsalade met kappertjes en ui

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-11-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
*750 g vastkokende aardappelen
*75 g rucola
*150 g Turkse of Griekse yoghurt
*1 el mayonaise
*2 el kappertjes
*3 bosuitjes in dunne ringen
*peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

*Boen de aardappelen goed schoon en snij ze in stukjes van 3 cm.
*Kook de aardappelen in een pan met water en wat zout in ca 10 min gaar.
*Giet ze af en laat ze afkoelen.
*Meng in een kom de yoghurt, mayonaise, kappertjes en bosui.
*Breng op smaak met zout en peper.
*Meng in een schaal de aardappelen met de dressing en schep de rucola erdoor

Serveertip

Lekker met kip of zalmfilet.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten