Sperziebonensalade

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 21-11-2009
  • Sperziebonensalade

    Sperziebonensalade

    Sperziebonensalade

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 krop eikenbladsla
1 rode paprika
2 tomaten
2 lente-uitjes
3 gekookte eieren
1 blikje tonijn
zout, peper
400 g gekookte sperziebonen
50 g zwarte olijven
4 el olijfolie
1/2-1 el citroensap
5 el grof gesneden kruiden
(peterselie, bieslook en basilicum)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng 400 g gekookte sperziebonen met 1 krop eikenbladsla, 1 rode paprika, 2 tomaten, 2 lente-uitjes, 3 gekookte eieren en 1 blikje tonijn (alles in stukjes). Roer er een dressing door van 4 el olijfolie, 1/2-1 el citroensap, zout en peper. Bestrooi met 50 g zwarte olijven en 5 el grof gesneden kruiden (bladpeterselie, bieslook en basilicum).

Bron

Libelle

Serveertip

Lekker met stokbrood

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten