Gebakken romanesco met walnoten

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Gebakken romanesco met walnoten

    Gebakken romanesco met walnoten

    Gebakken romanesco met walnoten

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 romanesco, in kleine roosjes (de stronk in stukjes)
1 sjalotje, gesnipperd
200 gr gepelde walnoten, in stukjes gehakt
1 tl gesnipperde gemberwortel
2 el ketjap
4 el santen
peper en zout
olijfolie om in te bakken
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 499,94 kcal
Koolhydraten 10,22 g
Eiwitten 9,85 g
Vetten 45,85 g

Bereidingswijze

Verhit de olie in een hapjespan. Romanesco en sjalot met de kruiden roerbakken. Voeg indien nodig wat water toe en laat de groente stoven, maar zorg dat ze nog wat beet houdt.
Noten even in droge koekepan roosteren - houd ze goed in de gaten, ze verbranden snel!
Roer de noten met de ketjap en santen door de romanesco.

Bron

kievitamines.nl

Serveertip

Lekker met gebakken aardappeltjes.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

renate999 avatar

Doorsturen

Home Recepten