Knapperige rucolastamppot met pancetta

  • 20-30 min.
  • Knapperige rucolastamppot met pancetta

    Knapperige rucolastamppot met pancetta

    Knapperige rucolastamppot met pancetta

Pancetta (Italiaans ontbijtspek), pijnboompitten en rucola geven deze stamppot een zomerse smaak

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
150 g pancetta of ontbijtspek, in reepjes
300-400 g rucola, kleine blaadjes of grof gesneden
100 g parmezaanse kaas
2-3 el pijnboompitten
aardappelpuree
zout & peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de pancetta in een droge koekenpan krokant.
Rooster de pijnboompitten krokant in een droge koekenpan.
Roer de pancetta met het vrijgekomen spekvet, de pijnboompitten en de rucola door de hete aardappelpuree.
Breng op smaak met zout en peper.
Schaaf er vlokken parmezaanse kaas over.


Bron

Libelle

Serveertip

Tip! Rucola kunt u vervangen door andere bladgroenten zoals waterkers en spinazie

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

lucretiab avatar
lucretiab

Doorsturen

Home Recepten