Salade van lauw warme peertjes met geitenkaas en walnoot

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 09-11-2009
  • Salade van lauw warme peertjes met geitenkaas en walnoot

    Salade van lauw warme peertjes met geitenkaas en walnoot

    Salade van lauw warme peertjes met geitenkaas en walnoot

Salade van lauw warme peertjes met geitenkaas en walnoot.

Heerlijke eenvoudige verrassende Herfst salade.





Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen


200 gram veldsla
2 grote stoofperen
100 gram geitenkaas
100 gram gepeld walnoten
dressing van balsamicoazijn, olijfolie en peper-zout.

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Was de sla en leg op de borden. Schil de peren en snij in partjes. Bak de peren in een pan rondom bruin. Leg deze op de veldsla en verdeel de geitenkaas en de walnoten over de borden.

Sprenkel de dressing eroverheen.


Bron

Biologische recepten

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten