Aardappel-pompoenpuree met mascarpone en worstjes

  • Biologisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 06-11-2009
  • Aardappel-pompoenpuree met mascarpone en worstjes

    Aardappel-pompoenpuree met mascarpone en worstjes

    Aardappel-pompoenpuree met mascarpone en worstjes

Lekker winters recept
Simpel klaar te maken

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 g puree aardappelen,300 g pompoen,2 el mascarpone,2 el salie gehakt, 8 kleine worstjes,peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en pompoen, snijd in blokjes en gaar in gezouten water. Giet af en pureer. Roer hierdoor de mascarpone en kruid met salie, peper en zout. Bak de worstjes en serveer.

Serveertip

Dit gerecht komt helemaal tot zijn recht als je het serveert met worteltjes.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

smivla avatar
smivla 06-12-2009

Ik (vegetarier) had er voor de kinderen en man wel worst bijgedaan, weet niet hoe het dan smaakt, maar voor mij was het niet erg romig, misschien wat meer mascarpone, en meer een bijgerecht dan een hoofdgerecht.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten