Foe Yong Hai met garnalen en lente-ui

  • Chinees,
  • 20-30 min.
  • Foe Yong Hai met garnalen en lente-ui

    Foe Yong Hai met garnalen en lente-ui

    Foe Yong Hai met garnalen en lente-ui

Dit eigerecht met schaaldieren wordt traditioneel met tomatensaus geserveerd.

Deel dit recept

Ingrediënten 3 recipe.people
2 lente-uitjes, in ringen
6 eieren
zout
1 blikje krab, uitgelekt, in stukjes
100 g Noorse garnalen, in stukjes
100 g bamboescheuten (blik), uitgelekt, in stukjes
1-11/2 dl kippenbouillon
1 tl maïzena
1-2 tl tomatenpuree
2-3 el zonnebloemolie
2 el lichte Chinese sojasaus
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de lente-ui 1-2 min. in 1 el hete olie. Klop de eieren los met wat zout en roer de krab, garnalen, bamboescheuten en lente-ui erdoor. Verhit 2 el olie en voeg het eimengsel toe. Bak hiervan een smeuïge omelet. Schep de omelet uit de pan. Meng de maïzena met de bouillon, sojasaus en tomatenpuree en schenk dit mengsel in de wok. Laat de saus binden en serveer deze bij de omelet.

Bron

Libelle

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

lucretiab avatar

Doorsturen

Home Recepten