Kaasplankje

  • Vegetarisch, Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-11-2009
  • Kaasplankje

    Kaasplankje

    Kaasplankje

Heerlijk nagerecht na een niet te zwaar hoofdgerecht!!!
Hoeveelheden naar wens.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Tomme au Marc-Frankrijk
Bleu de Wolvega-Friesland
Etivaz-Zwitzerland
Dadels gevuld met Dolce Gorgonzola
Vijgenbrood
Witte druiven zonder pit
Aardbeien in kwarten gesneden, gemarineerd in balsamico-crème en peper melange uit de molen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mes, houten bordjes

Voorbereiding

Haal de kaas tenminste een uur voor gebruik uit de koeling
spoel de aardbeien met kroon snel, snijd en marineer
ontpit de dadels en vul ze
was de druiven, laat ze aan de tros
snijd evt. het vijgenbrood in schuine plakjes

Serveertip

Zet de kazen op een groot houten bord
Geef het overige in liefst houten bakjes erbij
Veel combinaties van kaas zijn mogelijk, maar kies altijd voor licht naar pittig!
Eet smakelijk
Pst. vergeet de rode port niet!
Wij gegeten op 25-10-09 met J&A

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten