Kaasplankje
- Vegetarisch, Nagerecht
- 10-20 min.
Heerlijk nagerecht na een niet te zwaar hoofdgerecht!!!
Hoeveelheden naar wens.
Ingrediënten 4 personen
Tomme au Marc-FrankrijkBleu de Wolvega-Friesland
Etivaz-Zwitzerland
Dadels gevuld met Dolce Gorgonzola
Vijgenbrood
Witte druiven zonder pit
Aardbeien in kwarten gesneden, gemarineerd in balsamico-crème en peper melange uit de molen
Benodigdheden
Mes, houten bordjesVoorbereiding
Haal de kaas tenminste een uur voor gebruik uit de koeling
spoel de aardbeien met kroon snel, snijd en marineer
ontpit de dadels en vul ze
was de druiven, laat ze aan de tros
snijd evt. het vijgenbrood in schuine plakjes
Serveertip
Zet de kazen op een groot houten bord
Geef het overige in liefst houten bakjes erbij
Veel combinaties van kaas zijn mogelijk, maar kies altijd voor licht naar pittig!
Eet smakelijk
Pst. vergeet de rode port niet!
Wij gegeten op 25-10-09 met J&A