Ravioli met kaasvulling en pistachepesto

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 30-10-2009
  • Ravioli met kaasvulling en pistachepesto

    Ravioli met kaasvulling en pistachepesto

    Ravioli met kaasvulling en pistachepesto

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr ravioli met kaasvulling

Voor de pesto:
2 teentjes knoflook, gepeld
handvol basilicumblaadjes
0,5 bos platte peterselie alleen de blaadjes
100 gr pistachenoten gepeld
200 ml milde olijfolie
100 gr parmezaanse kaas, geraspt
Zout en peper
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Maal de knoflook, basilicum, peterselie en pistachenoten fijn en giet de olijfolie erbij terwijl de keukenmachine draait. Draai als laatste de parmezaanse kaas erdoor en breng de pesto op smaak met zout en peper.

Bereidingswijze

Kook de ravioli in ruim water met zout in ca 3 minuten beetgaar. Als ze boven komen drijven zijn ze goed. Giet ze af, schep ze op diepe borden en lepel er wat pesto over. Of schep de pesto er in de pan door en serveer direct.

Bron

Boodschappen 8-2009

Serveertip

Lekker met rucolasalade met paprika

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten