Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. LAMS NIERTJES OP TOAST

LAMS NIERTJES OP TOAST

Door: deonart

  • Multi-cultureel
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-10-2009

Ingrediënten 4 personen


12 lams niertjes, elk niertje gehalveerd, en van witte gedeelte in binnenkant ontdaan
1 vol e boter
1 glas rode wijn
100 g champignons, in plakjes gesneden
zout
peper
8 sneden toast
peterselie voor garnering



Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Bak nietjes voor 3 - 4 min. in hete boter en haal uit pan. (niet te lang anders word de niertjes te droog)
2. Bak champignons tot gekleurd en voeg wijn bij champignons.
3. Snijd niertjes in plakjes en voeg bij champignon en wijn mengsel en kook verder voor 3 min. tot er een gebonden saus vormt.
4. Breng op smaak met zout en peper.
5. Verdeel over toast en garneer met peterselie.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top