1. Home
  2. Recepten
  3. Mediterrane keuken
  4. Gevulde portobello`s

Gevulde portobello`s

  • Mediterraan,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 25-10-2009

Ingrediënten 4 personen


4 grote portobello champignons
2 eetlepels olijfolie
1 limoen, schoongeboend
1 takje tijm (zakje a 15 g), alleen de blaadjes
100 g feta-kaas
1 zakje waterkers (biologisch, 75 g)



Gevulde portobello`s
Gevulde portobello`s

Energie 160 kCal- Eiwit 10 g- Vet 12 g- Koolhydraten 2 g (per eenpersoonsportie)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrijk de champignons dun met olie en bestrooi ze met zout en (versgemalen) peper. Rasp 1/2 theelepel van de groene limoenschil af. Prak de limoenschil en de tijmblaadjes door de feta en breng op smaak met (versgemalen) peper. Verdeel het fetamengsel over de open onderkant van de portobello`s. Leg ze met de hoedjes naar beneden op de barbecue tot de feta is gesmolten (7-10) minuten. Serveer deportobello`s met waterkers.

Serveertip

Tip: In plaats van feta kun je ook andere geitenkaas gebruiken, bijvoorbeeld Bettine Blanc of Chèvre de bellay. Voor een zoet accent kun je nog een beetje honing doorde kaas roeren.

Bron

AllerHande 07 2007



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nmbvv


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nmbvv
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top