Spaghetti Carbonara

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

  • Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

  • Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

  • Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

  • Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

  • Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

  • Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

  • Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

  • Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

  • Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

  • Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

  • Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

    Spaghetti Carbonara

Spaghetti met de originele carbonara saus, zoals de Italiaan deze op tafel zet.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 gr verse spaghetti
2 eieren
2 eidooiers
60 gr (vers) geraspte Parmezaanse kaas
2 eetl olijfolie
30 gr boter
2 teentjes knoflook
200 gr pancetta
peper & zout
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 738,22 kcal
Koolhydraten 72,72 g
Eiwitten 29,72 g
Vetten 35,43 g
Benodigdheden
Grote pan
Braadpan
Kom

Bereidingswijze

Kook de spaghetti al dente in een pan met ruim kokend water en een snufje zout.
Kluts ondertussen in een kom de eieren met de eidooiers en de parmezaanse kaas.
Breng dit mengsel op smaak met wat peper en zout.
Snijd de pancetta in dunne reepjes.
Verhit de olijfolie met de boter in een pan.
Kneus de knoflookteentje met de bolle kant van een lepel en doe ze samen met de pancettareepjes in de pan.
Bak tot de pancetta krokant is. Verwijder vervolgens de knoflook.
Voeg de uitgelekte spaghetti toe aan de pancettareepjes.
Roer alles goed door en haal de pan dan van het vuur.
Roer het eimengsel er door en serveer meteen.

Bron

2tomaatjes.nl

Serveertip

De meningen over welke carbonara nu de lekkerste is, zijn erg verdeeld.
Ik ben van mening dat deze pasta carbonara de lekkerste is.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

evelinneke avatar
evelinneke

Doorsturen

Home Recepten