Tapa: Spaanse spiesjes

  • Spaans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 25-10-2009
  • Tapa: Spaanse spiesjes

    Tapa: Spaanse spiesjes

    Tapa: Spaanse spiesjes

Deel dit recept

Ingrediënten
2-3 eetlepels olijfolie
2 geperste teentjes knoflook
1 eetlepel citroensap
½ theelepel komijnpoeder
½ theelepel cayennepeper
300 gr mager lamsvlees of varkensfricandeau
zout
10 houten spiesjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Als je geen grill hebt, kunnen de spiesjes ook in een grillpan.

Voorbereiding

Snijd het vlees in ± 15 cm lange dunne reepjes.

Bereidingswijze

Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Meng de olie met de knoflook, het citroensap, de komijn en de cayennepeper en bestrijk het vlees hiermee. Steek telkens 1 reepje vlees zigzag aan een spiesje en rooster ze onder de hete grill in ± 5 minuten om en om bruin en gaar. Bestrooi de spiesjes na het grillen met zout.

Bron

Giessenborch.com

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten