Tapa: Spaanse spiesjes
- Spaans, Borrelhapje
- 10-20 min.
- Geplaatst op 25-10-2009
Ingrediënten
2-3 eetlepels olijfolie2 geperste teentjes knoflook
1 eetlepel citroensap
½ theelepel komijnpoeder
½ theelepel cayennepeper
300 gr mager lamsvlees of varkensfricandeau
zout
10 houten spiesjes
Benodigdheden
Als je geen grill hebt, kunnen de spiesjes ook in een grillpan.Voorbereiding
Snijd het vlees in ± 15 cm lange dunne reepjes.
Bereidingswijze
Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Meng de olie met de knoflook, het citroensap, de komijn en de cayennepeper en bestrijk het vlees hiermee. Steek telkens 1 reepje vlees zigzag aan een spiesje en rooster ze onder de hete grill in ± 5 minuten om en om bruin en gaar. Bestrooi de spiesjes na het grillen met zout.
Bron
Giessenborch.com
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties