Tapa: Pollo en salsa de tomate (kipstukjes in tomatensaus)

  • Spaans, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Tapa: Pollo en salsa de tomate (kipstukjes in tomatensaus)

    Tapa: Pollo en salsa de tomate (kipstukjes in tomatensaus)

    Tapa: Pollo en salsa de tomate (kipstukjes in tomatensaus)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gr kipfilet
olie
1 blik tomaatblokjes (400 gr, uitgelekt)
1 teen knoflook
1 glas sherry
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snij de kipfilet in stukjes van 2 x 2 cm. Bestrooi de kipstukjes met peper en zout, bak ze ± 10 minuten in de olie en neem ze uit de pan. Voeg de tomaatblokjes, de uitgeperste knoflook en de sherry toe en kook dit 10 minuten op middelhoog vuur. Warm de stukjes kip de laatste 5 minuten mee.

Bron

Giessenborch.com

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

nmbvv avatar
nmbvv

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten