Tapa: Pollo en salsa de tomate (kipstukjes in tomatensaus)

  • Spaans, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 25-10-2009
  • Tapa: Pollo en salsa de tomate (kipstukjes in tomatensaus)

    Tapa: Pollo en salsa de tomate (kipstukjes in tomatensaus)

    Tapa: Pollo en salsa de tomate (kipstukjes in tomatensaus)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gr kipfilet
olie
1 blik tomaatblokjes (400 gr, uitgelekt)
1 teen knoflook
1 glas sherry
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snij de kipfilet in stukjes van 2 x 2 cm. Bestrooi de kipstukjes met peper en zout, bak ze ± 10 minuten in de olie en neem ze uit de pan. Voeg de tomaatblokjes, de uitgeperste knoflook en de sherry toe en kook dit 10 minuten op middelhoog vuur. Warm de stukjes kip de laatste 5 minuten mee.

Bron

Giessenborch.com

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten