1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Kalkoenfilet gevuld met geitenkaas en spek

Kalkoenfilet gevuld met geitenkaas en spek

Door: hermien_kg

  • , Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 22-10-2009

Ingrediënten 2 personen


1 kalkoenfilet (300 gram)
smeerbare geitenkaas
1 geroosterde paprika (potje)
enkele plakjes ontbijtspek
zout
vers gemalen peper
verse tijm
boter


Kalkoenfilet gevuld met geitenkaas en spek
Kalkoenfilet gevuld met geitenkaas en spek

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de kalkoenfilet open, maar laat één kant vastzitten.
Snijd ook de paprika open en besmeer de binnenkant met geitenkaas.
Ris de blaadjes van de tijmtakjes en strooi deze samen met de peper over de geitenkaas.
Vouw de paprika weer dubbel en leg dit in de opengesneden kalkoenfilet en wel zo dat de vouw van de paprika aan de buitenkant zit, zodat de kaas er niet uit kan lopen.
Klap de kalkoenfilet dicht en wikkel er de plakjes spek omheen.
Bind het vast met touw of een paar prikkers.
Verhit de boter in de koekenpan en bak de kalkoenfilet in ± 20 minuten rondom bruin en gaar.

Serveertip

Lekker met gebakken aardappeltjes en spinazie



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hermien_kg
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top