1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Mihoen

Mihoen

Door: veldmuis8

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 20-10-2009

Ingrediënten 4 personen


Mihoen (conimex)
4 speklappen(a la minute)
500 gram spitkool
1 prei
1 ui
1 teentje knoflook
beetje zout
1 theel. laos
1 theel. trassi
evt. wat sambal
1 kippebouillon blokje


Mihoen
Mihoen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Speklappen,spitskool, prei, ui en knoflook fijn snijden

Bereidingswijze

Kook de mihoen (5 min)in de bouillon en spoel het daarna af met koud water.
Bak de spekblokjes bruin in wat olie (oliijf-olie of wok-olie)voeg de laos, trassi, zout en evt. sambal toe en fruit dan de ui mee. Voeg dan de spitskool toe en dan de knoflook en prei. Dit allemaal even roerbakken en dan de mihoen toevoegen. Goed doorscheppen en klaar.

Serveertip

Lekker met oelang oelang of roedjak(zie recepten)



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van veldmuis8
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top