1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Oelang oelang

Oelang oelang

Door: veldmuis8

  • Indonesisch, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 20-10-2009

Ingrediënten


100 gram tauge
1 komkommer
sla
150 gram koolvisfilet
1 theel. trassi
1 theel. sambal
1 ui
1 scheutje azijn
snufje zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Koolvisfilet even koken totdat hij gaar is.
Tauge, komkommer, ui en sla fijn snijden.

Bereidingswijze

Dan de trassi, sambal, ui, azijn en zout goed met elkaar vermengen en dan de tauge, komkommer en sla toevoegen en dit weer goed met elkaar vermengen en klaar.

Serveertip

Lekker als bijgerecht bij Nasi of bij een rijsttafel.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van veldmuis8
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top