1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pasta met Italiaanse vissaus

Pasta met Italiaanse vissaus

Door: planco

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-10-2009

Ingrediënten 4 personen


300 g penne naturel
3 eetlepels olijfolie
2 uien, gesnipperd
1 bakje champignons (250 g), in plakjes
350 g winterpeen , grof geraspt
1 blik tomatenblokjes (400 g)
1 tilapiafilet 300 g, in stukjes
2 takjes peterselie


Pasta met Italiaanse vissaus
Pasta met Italiaanse vissaus

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de penne beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een braadpan of wok de olie en bak de uisnippers, de champignons en de geraspte winterpeen goudbruin in 5 minuten. Voeg de tomatenblokjes met tomaatvocht en 150 ml water toe en breng de saus aan de kook.

Bereidingswijze

Leg de visstukjes erin, draai het vuur laag en laat de vis in ca. 8 minuten gaar worden, schep voorzichtig om. Breng pittig op smaak met peper en zout. Snijd de peterselie fijn. Laat de pasta in een vergiet uitlekken en schep deze met de peterselie bij de vissaus.

Serveertip

Serveer het gerecht in 4 diepe borden



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top