Scroppino

  • Italiaans, Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Scroppino

    Scroppino

    Scroppino

De lekkerste scroppino koop je niet in een flesje maar maak je in een handomdraai zelf!

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
- Bak Hertog Jan slagroomijs
- Bakje Albert Heijn citroen Sorbetijs
- Wodka
Prosecco (of champagne)
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Boodschappen doen ;-)

Bereidingswijze

Dit is de meest simpele manier om prosecco te maken en echt ongelofelijk lekker! Ijs eerst even uit de vriezer halen om iets zachter te laten worden. Na 10 minuten al het ijs in een grote kom doen en met grote lepel prakken. Voeg maximaal halve fles prosecco toe en een paar scheutjes wodka. (zuinig aan, teveel is niet lekker. ) Blijf proeven om te ontdekken welke verhouding je het lekkerst vindt) Klop totdat het mengel goed gietbaar is en doe het in glazen. Enjoy!

Bron

van kok geleerd

Serveertip

Ook lekker tussen de gerechten door bij meerdere gangen!

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

steelshoe avatar
steelshoe

Doorsturen

Home Recepten