Rundvlees Met Curry En Koriander

  • Thais, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-04-1999

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 el olie, 500 gr biefstuk of entrecote in reepjes, 1-2 el groene currypasta, 0,5 tl kaneel, 1-2 el vissaus, 1 dl kokosmelk, 1 el geraspte limoenschil, 1 tl bruine suiker, 2 el korianderblaadjes of kleine muntblaadjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

In de wok olie verhiiten en vlees hierin op hoog vuur in ca. 2 minuten goudbruin bakken. Currypasta en kaneel toevoegn en omscheppen 0,5 minuut meebakken. Vissaus, kokosmelk, limoenschil, en suiker erdoor roeren. Mengsel op hoog vuur nog 3 minuten laten stoven. Voor serveren bestrooien met koriander of munt

Serveertip

Kcal p.p.: 235

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten