1. Home
  2. Recepten
  3. Sterke dranken
  4. Whiskey
  5. Bourbon-mango pulled pork

Bourbon-mango pulled pork

  • Canadees, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 10-10-2009

Ingrediënten 10 personen


1 Mango (groot)
1 Kg. Varkens schouder
1 Tl. Zwarte Peper
1/2 Tl. (kosher) zout
1/2 Tl. Chipolte Chili Peper
30 Ml. Balsamic Azijn
240 Ml. Water

1/2 Tl. Chipolte Chili peper
1 Tl. Honing
25 Ml. Bourbon Whiskey
340 Ml. Barbeque saus


Verder heb je nodig


Slowcooker


Bourbon-mango pulled pork
Bourbon-mango pulled pork
Bourbon-mango pulled pork
Bourbon-mango pulled pork

Keer om keer ga je dit maken... want het is zo smakelijk!! Probeer ook even met Grand Marnier marinade.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil de mango en verwijder de pit. Plaats pit in slowcooker, Bewaar de mango fruit voor later.
Wrijf het vlees in met de volgende 3 specerijen.
Plaats in de slowcooker en voeg de azijn en water toe.
Op laag koken voor 5-8 uren.

Bereidingswijze

Als het vlees mals is, van de slowcooker verwijderen en uit elkaar trekken.
Vewijder het vocht en de pit uit de pan.
Puree de mango en doe dit in een pannetje met de laatste 4 ingredienten
Even verhitten en zachtjes door pruttelen voor 10 min.
Plaas het getrokken vlees met de saus terug in de slowcooker.
Kook het op hoog voor 2 uren zodat het vlees de saus goed heeft opgenomen.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Seveer op een broodje.

Bron

Foto: S.Byrd



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van canadutch


Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van canadutch
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top