Heerlijk stoofvlees

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 08-10-2009
  • Heerlijk stoofvlees

    Heerlijk stoofvlees

    Heerlijk stoofvlees

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
750 gr. doorregen sucadelappen
1 grote ui
50 gr. boter
2 el. tomatenpuree
zout, peper
0,5 l. water
2 laurierblaadjes
2 kruidnagels
2 el. azijn
2 tl. allesbinder
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verhit boter in braadpan, braad het vlees rondom en bestrooi met zout en peper. Neem het vlees uit de pan en fruit ui in de braadboter. Voeg de tomatenpuree toe en bak kort mee. Blus af met handwarm water en voeg laurierblaadjes, kruidnageltjes en azijn toe. Breng aan de kook, leg het vlees terug in de pan en laat het geheel op een laag pitje 3 uur stoven met de deksel op de pan. Breng op smaak met zout en peper en bind de saus met allesbinder.

Serveertip

Lekker met aardappelpuree en sperzieboontjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten