1. Home
  2. Recepten
  3. Iraanse keuken
  4. Kerriegehakt in pitabrood

Kerriegehakt in pitabrood

Door: planco

  • Iraans, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-10-2009

Ingrediënten 4 personen


500 gr rundergehakt
50 gr gehakte ui
1 groene geschilde appel
40 gr ontpitte rozijnen
1 theelepel zout
1 theelepel kerrie
4 pitabroodjes
21/2 dl yoghurt


Kerriegehakt in pitabrood
Kerriegehakt in pitabrood

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bak onder voortdurend omscheppen de ui en het gehakt in de koekenpan met wat
boter bruin.
Verwijder overtollig vet en voeg de gehakte appel, rozijnen, zout en kerrie toe.

Bereidingswijze

Stoof afgedekt op laag vuur tot de appel net zacht is.
Snijd de pitabroodjes horizontaal door en hol ze iets uit.
Vul ze met een flinke lepel vleesmengsel en schep er wat yoghurt over.

Bron

Internet



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top