Lamsvlees met bokbier

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 07-10-2009
  • Lamsvlees met bokbier

    Lamsvlees met bokbier

    Lamsvlees met bokbier

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 uien
500 gr. magere lamslapjes
zout, peper
2 el. ollie
1 flesje bokbier
1 tl. paprikapoeder
1 1/2 tl. rozemarijn
3 el. tomatenpuree
500 gr. broccoli
1 grote gele paprika
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Pel de uien en snijd ze in dunne ringen. Snijd het lamsvlees in stukjes en bestrooi ze met zout en peper. Verhit de olie en bak de uien en het vlees rondom bruin. Verwarm het bier en schenk het bij het vlees. Voeg de paprikapoeder, rozemarijn en de tomatenpuree toe. Laat alles ca. 1 1/2 uur sudderen.
Maak intussen de broccoli schoon en snijd hem in kleine roosjes. Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes.
Schep na 1 1/2 uur de broccoli en paprika door het vlees en laat alles nog ca. 20 min. sudderen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten