Kip en druiven tandoori style

  • Goedkoop en snel, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-10-2009
  • Kip en druiven tandoori style

    Kip en druiven tandoori style

    Kip en druiven tandoori style

Met een gegrilde kip kun je natuurlijk veel meer dan alleen maar opwarmen en eten. Je maakt met het gegrilde kipvlees cocktails om een etentje te starten. Eenvoudig, goedkoop, lekker, makkelijk en bijna iedereen lust kip.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 gegrilde kip
300 gr. druiven
4 el mayonaise
4 el water
1 ½ tl tandoori kruiden
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Het kipvlees losmaken van vel en botjes. In niet te grote stukken scheuren en snijden. Het vlees van poten en rugzijde mag wat groffer zijn, het vlees aan de borst (kipfilets) zijn droger en kun je beter wat fijner snijden. De druiven in vieren snijden en vermengen met de kip. De mayonaise vermengen met water en met een klein spateltje doorroeren zodat je een luchtige saus krijgt. Tandoori kruiden eraan toevoegen en de saus verdelen over de cocktails. Nog een klein beetje tandoori kruiden over de cocktail strooien.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten