Thais vissoepje

  • Vis, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 03-10-2009
  • Thais vissoepje

    Thais vissoepje

    Thais vissoepje

  • Thais vissoepje

    Thais vissoepje

    Thais vissoepje

Ik vind het echt super makkelijk en echt lekker.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
* 3 eetlepels roerbakolie
* 1 zak chineese roerbakgroente (400 g)
* 3 a 4 eetlepels Thaise rode currypasta
* 2 visbouillontabletten (ah)
* 1 schaaltje kabeljauwfilet (ca. 225 g) meer is lekkerder , enof andere vis
* 150 g noodles (pak a 250 g)
* 3 eetlepels worcestershire-sauce
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wok

Bereidingswijze

In wok olie verhitten. Groentemix met currypasta ca. 3 minuten roerbakken. 2 liter water en bouillontabletten toevoegen en aan kook brengen. Ca. 2 minuten laten koken. Kabeljauwfilet erin. Valt van zelf uiteen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Noodles(noodles moeten al gebruiksklaar en zijn) toevoegen en ca. 1 minuut verwarmen tot de noodles gaar zijn. op smaak maken met worcestersaus..

Bron

Internet ah maar aangepast door mij

Serveertip

Is de soep erg vol, doe dan wat visbouillon erbij,
wat grote gamba`s erbij is ook erg lekker

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten